Check vandaag nog of jouw acupunctuur behandeling in 2019 vergoed word.

Na de succesvolle week van de acupunctuur vorige week, willen we graag een belangrijke tip met iedereen delen:

Bij ons in de praktijk komt het vaak voor dat mensen eigenlijk niet precies weten waarvoor ze eigenlijk verzekerd zijn. Ze lopen te lang door met klachten en komen pas als de pijn of het ongemak niet meer te harden is. En dat is jammer, want dan hebben we veel meer werk aan het herstellen van de problemen.
Als je weet waarvoor je verzekerd bent, stap je makkelijker bij een behandelaar binnen om advies te vragen. Wij kunnen dan tijdig behandelen en de problemen escaleren niet. Alle Zhong en NVA acupuncturisten zijn goed opgeleid, zodat ze westerse rode vlaggen ook tijdig signaleren en zorgen dat je de zorg krijgt die je nodig hebt.

Rond november en december is het de overstap-periode qua verzekeringen: wil jij dat in 2019 ook de behandelingen vergoed worden? Begin dan nu al met rond kijken en kijk goed wat – en hoeveel – er vergoed wordt.

Een kleine tip van ons in dit proces: onderstaande link laat je in één oog opslag zien wat bij welk pakket door welke verzekeraar vergoed wordt. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acupunctuur