Gemiddeld hebben 4 op de 5 volwassenen weleens te kampen met rugklachten. Deze week delen we het succesverhaal van een cliënt, die zijn werkweken in een koelcel doorbrengt.

Deze man is afgelopen zomer door zijn rug gegaan tijdens zijn werkzaamheden. Als zelfstandige ondernemer kon hij niet van zijn zaak wegblijven, en ging op zoek naar een oplossing.

Zijn vrouw wees hem op onze praktijk, en zo belande hij op onze tafel. We hebben hem met het intensieve traject behandeld (3 keer per week een Tan-behandeling), en hij merkte directe verbetering van zijn klachten, tot zijn grote verbazing. Hij kon tijdens de behandelingen gewoon aan het werk blijven. Na twee weken dit traject gevolgd te hebben, waren zijn klachten verdwenen. Zijn rug is altijd zijn zwakke plek geweest, maar hij let inmiddels beter op zijn rug. Incidenteel speelt de klacht in lichte vorm op, en dan is hij weer bij ons op tafel te vinden.

Heb jij ook last van je rug en wil je er dolgraag vanaf? Maak dan hier (https://praktijkacure.nl/contactformulier/) een kennismakingsafspraak zodat we kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.