Roy Grevelt, acupuncturist

Ik herinner me een lezing op de middelbare school waarbij iemand meer vertelde over acupunctuur. Ik vond het super interessant en deze lezing is mij altijd bij gebleven. Na de middelbare school stortte ik me op bedrijfskunde en vond aansluitend mijn passie als IT-consultant.

Opleiding en licentie
In 2011 ging Els naar een open dag van de Qing-bai Acupunctuur opleiding en ze was meteen dolenthousiast. Ik wilde er eigenlijk ook wel meer van weten en op de open dag proefde ik weer de smaak de verwondering wat er allemaal mogelijk is met acupunctuur. Ik heb net als Els ook het verplichten HBO-medische basiskennis én daarbij HBO-psychosociale basiskennis gevolgd, Ik ben aangesloten bij de NVA, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

Stage en start
Ik heb stage gelopen in San Diego bij het Pacific College of Oriental Medicine, bij het Hospice en het Breast Cancer Centre. Ik volg vaak bijscholingen.
Els startte met Praktijk Acure in november 2015. Ik behandelde wel af en toe, maar was toen voornamelijk nog met IT-werkzaamheden bezig.
Sinds 2018 ben ik volledig aan boord gestapt en geniet met volle teugen van de geweldige mogelijkheden van acupunctuur.

Werken met plezier
Elke dag zie ik de verwondering bij mensen. Pijn waar ze al jaren last van hebben kan met  Tan-acupunctuur meestal goed gereduceerd worden, erg gaaf om te zien. Het werken met mensen, de privilege om zo dicht bij mensen te kunnen en mogen staat zijn op zich al cadeautjes…
Ik werk met veel plezier en hoopt zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen met deze prachtige geneeswijze.