Roy Grevelt, Acupuncturist

Ik herinner me een lezing op de middelbare school waarbij iemand meer vertelde over acupunctuur. Ik vond het super interessant en deze lezing is mij altijd bij gebleven. Na de middelbare school stortte ik me op bedrijfskunde en vond aansluitend mijn passie als IT-consultant. In 2011 ging Els naar een open dag van de Qing-bai Acupunctuur opleiding en ze was meteen dolenthousiast. Ik wilde er eigenlijk ook wel meer van weten en op de open dag proefde ik weer de smaak de verwondering wat er allemaal mogelijk is met acupunctuur. 

Opleiding en licentie
Ik heb mijn acupunctuuropleiding bij Qing-Bai, de Academie voor Chinese Geneeswijzen gevolgd. Naast de verplichte HBO-medische basiskennis heb ik ook HBO-psychosociale basiskennis gevolgd. Ik ben aangesloten bij de NVA, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

Stages en bijscholingen
Ik heb stage gelopen in San Diego bij het Pacific College of Oriental Medicine, bij het Hospice en het Breast Cancer Centre. Ik volg vaak bijscholingen en vind het geweldig dat ik deze nieuwe inzichten dagelijks kan toepassen.

Werken met plezier
Elke dag zie ik de verwondering bij mensen. Pijn waar ze al jaren last van hebben kan met acupunctuur meestal goed gereduceerd worden, erg gaaf om te zien. Het werken met mensen, de privilege om zo dicht bij mensen te kunnen én mogen staan zijn op zich al cadeautjes. Ik werk met veel plezier en hoopt zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen met deze prachtige geneeswijze.