Afspraak maken

ONLINE AFSPRAAK MAKEN:

0. JE WILT KENNISMAKEN EN KIJKEN OF HET IETS VOOR JOU IS?
Boek dan een gratis kennismakingsgesprek, je krijgt een goede indruk van onze praktijk en werkwijze. We bespreken of we iets voor jou kunnen betekenen en zo ja, dan plannen we de volgende 6 afspraken in. Neem de agenda mee.

1. JE KOMT VOOR DE EERSTE KEER?
Dan plan je een intake + behandeling voor 60 minuten. Heb je een introductiebon, kies dan de optie met intro-bon.
We bespreken welk vervolgtraject voor jou het beste is en plannen de volgende 5 afspraken in. Neem je agenda mee.   
LET OP:
Retourneer uiterlijk 4 werkdagen vóór de afspraak het ingevulde 
Cliënten-intakeformulier-1-11-2018-1 naar info@praktijkacure.nl (mag ook in de brievenbus).
Zonder intakeformulier kan de afspraak niet doorgaan. Het intakeformulier staat ook onder het kopje “cliënteninfo”. Een papieren formulier ophalen kan ook, bel dan 0228-511517.

2. JE BENT VAKER GEWEEST – KORTER DAN EEN JAAR GELEDEN
Dan heb je twee opties:
A. Boek een 24104 Acupunctuur vervolgbehandeling als je in een behandeltraject (6 behandelingen) óf in het “onderhoud” traject zit, waarbij de hoofdklacht duidelijk is en er geen nieuwe klachten zijn. Bij deze behandeling laten we de naalden of allergenen optimaal hun werk doen door je 20 minuten in alle rust te laten relaxen.
B. Boek een 24104 Acupunctuur PLUS vervolgbehandeling als je meer tijd met de acupuncturist nodig hebt. Geef bij de opmerkingen aan of je bijvoorbeeld nieuwe klachten of aanvullende kruiden wilt bespreken, of het testen van extra allergenen en dergelijke.
Weet je niet wat je moet kiezen? Stuur dan een email naar info@praktijkacure.nl of neem contact met ons op 0228-511517, dan overleggen we wat nodig is en plannen we de juiste afspraak voor je in.

3. JE BENT VAKER GEWEEST – LANGER DAN EEN JAAR GELEDEN
Dan hebben helaas weer een recent Cliënten-intakeformulier-1-11-2018-1  nodig. Graag uiterlijk 4 werkdagen voor de afspraak retourneren. Je boekt dan een 24104 Acupunctuur PLUS vervolgbehandeling.

LET OP:  GEBRUIK JE HETZELFDE E-MAILADRES VOOR MEERDERE PERSONEN UIT HET GEZIN?
Het systeem is ingericht op één e-mailadres per persoon, waardoor het steeds dezelfde persoon aanspreekt. Vermeldt de juiste naam bij de opmerkingen en we corrigeren dit handmatig. 

Bij een No-Show of een afzegging binnen 24 uur brengen wij 35,- in rekening ongeacht de reden van afzegging. Je kunt een afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen per mail, telefoon, Whatsapp of SMS.